משהו קטן וטוב

היא כבר מספיק גדולה כדי לזכור שבקיץ יש דובדבנים בשוק. היא מחכה לזה כבר מפסח.

לפעמים אני קולטת שהיא יודעת דברים. סתם דברים. כמו, שמות של צמחים, ושלא מתפרצים לכביש, וש"גב זקוף בריא לגוף".

אני כבר לא היחידה שמלמדת אותה דברים.

היא גם יודעת להגיד בעצבים אמא, אני לא רוצה לדבר עכשיו. ואני, לפחות עשר פעמים ביום מתחשק לי להגיד את זה לאנשים, ואין לי אומץ.

היא מבינה את אחיה הקטן, ומדברת בשבילו. בלילה, היא מבקשת לשמוע את הכבשששיששר או את ג'יימס טיילור או את יש אי שם, למרות שהיא יודעת שזה שיר שגורם לה לבכות.

ולפעמים כשחוזרים מהגן, היא מבקשת שנכין יחד משהו מתוק.

אבל אמא, יש בזה גם שוקולד, נכון?

בלונדיז שוקולד דובדבנים

*הערת אזהרה: מדובר בבלונדיז מושחתות ביותר מהזן היותר דחוס ("צ'ואי" בשפת הפודיס) מאשר האוורירי. והשוקולד נמס ונשאר כזה וכל העסק פשוט מענג. אז ממליצה לחתוך לריבועים קטנים מהרגיל.

מה צריך?

100 גרם חמאה מומסת
1 כוס סוכר חום בהיר (ניסיתי גם עם לבן וגם עם חום כהה ויוצא סבבה)
1 ביצה
2 כפיות תמצית וניל
1 כוס קמח
קורט מלח
1 כוס שוקולד צ'יפס מריר
1 כוס דובדבנים

מה עושים?

בקערה מערבבים את החמאה, הסוכר, הביצה ותמצית הוניל עד שהתערובת מתאחדת.

מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בתערובת.

מגלענים את הדובדבנים וחוצים אותם

מוסיפים את הדובדבנים ואת השוקולד צ'יפס לתערובת הבלונדיז ומערבבים

מעבירים לתבנית בראוניז (20X20) ואופים בחום בינוני (180 מעלות) למשך 25-30 דקות. הבלונדיז מוכנים כשהשוליים מזהיבים.

מצננים וחותכים לריבועים.

מודעות פרסומת
פוסט זה פורסם בקטגוריה עוגיות, פירות, שוקולד, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s